vi negre alliberam

Allibera’m, un vi negre solidari.

El dia 7 de Setembre del 2018, vam llançar al mercat un vi molt especial. El seu nom és: Allibera’m. Tal i com ens mostra la seva etiqueta, ha estat creat per ajudar en l’alliberament dels pressos polítics catalans.

Una causa solidària a la que ens hem volgut sumar, perquè pensem que donar la nostra opinió és important, però més importants son els nostres actes; passar a l’acció per aconseguir una societat millor. Accions que realment sumen, que ens mantenen units; que contribueixen en l’intent col·lectiu de canviar una situació que considerem totalment injusta.

En un moment de determinació provocat pels esdeveniments produïts durant el darrer any; aconteixements que han desbordat els nostres sentiments, vam decidir mobilitzar-nos per fer quelcom d’utilitat. Així va néixer Allibera’m, un vi negre solidari i amb personalitat. Comprar aquest vi solidari amb DO Montsant, és sinónim de sumar-se a una bona causa; vol dir ajudar a les famílies de les persones empresonades o exiliades.

Amb l’objectiu de crear i compartir un acte solidari, vam decidir que part dels beneficis de la venda d’Allibera’m; seran destinats a l’ASSOCIACIÓ CATALANA PELS DRETS CIVILS. Una associació creada pels mateixos familiars dels polítics empresonats o exiliats. Amb aquest acte solidari volem aconseguir dos propòsits:

  1. Ajudar directament als polítics represaliats i a les seves famílies.
  2. Que totes aquestes persones sàpiquen que no estan soles. Que moltes persones hi pensen cada dia i es preocupen per la situació que estan vivint totes aquestes famílies.

 

un vi negre solidari

Per què vam escollir aquest vi?

Abans d’explicar-vos els motius de perquè aquest vi, us volem donar les gràcies! De tot cor! perquè la vostra resposta ens ha desbordat. Després de superar alguns entrebancs inicials en les entregues; perquè la nostra iniciativa de comercialitzar aquest vi negre solidari ha aixecat sentiments adversos, ja podem dir que anem a un bon ritme de repartiment. Moltes gràcies per la vostra paciència i comprensió!

Allibera’m té un caràcter molt marcat i procedeix del raïm negre. Cal destacar que el color del vi no defineix la complexitat de la seva elaboració; n’hi ha vins blancs que son molt més complexes d’obtenir, però ens vam decantar per aquest tipus donada la personalitat que li confereix el seu color.

És un vi molt arrelat a la terra.

Vins de la DO Montsant, qualitat, caràcter i identitat.

Cap a finals de l’any 2001, es va confirmar la creació de la Denominació d’Origen Montsant. Gràcies a la gran tasca i a la bona feina dels cellers que hi treballen a diari, per què hi creuen en la seva qualitat. Treballen durament, compartint un objectiu comú: volen fer-la créixer i coneguda arreu; per poder continuar amb aquesta identitat tant marcada.

El món dels vins, com succeeix en molts sectors, és molt dur i competitiu. Fer-se un lloc en aquest mercat no és una tasca fàcil i tampoc ràpida. Com tampoc és una tasca fàcil lluitar pels teus ideals, i treballar per aconseguir que determinades situacions puguin canviar.

Només amb l’esforç col·lectiu, una bona determinació i uns valors reals, es poden dur a terme tasques tant lloables com la solidaritat. Aquesta similitut entre la cohesió i l’esforç per tirar endavant uns vins amb un origen molt marcat, ens va fer decidir-nos per un vi negre de la DO Montsant. No perquè els altres vins no ho poguin merèixer, per suposat que no. Una decisió tant important, en un moment tan convuls per a la nostra identitat; necessitava d’un relat homogeni, que ens pugui unir des del començament i fins al final.

Allibera’m és un vi amb cos i també amb molt caràcter; fruit d’una tradició centenària i adaptada als nostres temps. I tot això és possible gràcies a la col·laboració entre els pagesos; que tenen un gran coneixement i una cura excepcional de les seves vinyes, i la profesionalitat i també grans coneixements dels cellerers. Una combinació perfecte entre tradició, professionalitat, il·lusió i treball en equip. Desitgem que us agradi, de la mateixa manera que desitgem que els polítics empresonats puguin sortir el més aviat possible, i els que han marxat, que també puguin tornar a casa.