censurat al girocomic

El passat dia 13 d’octubre a les 13h., al Girocòmic 2018, va nèixer el còmic CENSURAT; la visió en
forma de novel·la gràfica del camí cap a la Independència del poble català.

Dels creadors d’Allibera’m, el vi solidari amb les famílies dels presos polítics, ha nascut el primer còmic que narra els fets esdevinguts els dies anteriors i posteriors al referèndum d’autodeterminació de Catalunya, del 1 d’octubre de 2017.

El còmic, dibuixat amb l’estètica manga, narra la visió d’un corresponsal extranger enviat a Catalunya;
per cobrir la històrica fita.

La història, una idea original de’n Xavier Climent i il·lustrada pel dibuixant Xavier Gironès, intenta acostar a tots els publics la seva visió d’aquells dies d’una manera senzilla i atractiva, però amb tota la força visual d’aquesta modalitat de relat gràfic.

En breu, totes aquelles persones que estigueu interessades en seguir-lo, el trobareu disponible al nostre web per a la seva compra.

A la taula de presentació vam comptar amb la presència de Xavier Gironès, Xavier Climent, Àlex Climent, Joan Carles Beltran Artola i Nathalie Le Gosles.

presentació còmic censurat a Girona

També volem agraïr la presència de la Il·lustríssima Senyora Marta Madrenas, alcadessa de Girona, al nostre stand.

L’èxit d’acollida, tal i com va passar amb Allibera’m, va ser gràcies a la vostra resposta. A totes les persones que responeu als actes solidaris; que veniu a tots els esdeveniments i que sempre penseu en els altres, gràcies! De tot cor.